page-top

Onze liefde en passie

DE FOODTRUCK

De foodtruck Appeltje Hy’tje stamt van origine uit 1954, ooit in het leven geroepen als een Citroën Hy. Vroeger is de truck in dienst geweest van fietsenmaker Cycles Hygina.

De Hy class frietkar heeft vroeger gediend als paarden vervoermiddel. Een echte paardentrailer. Nu gebruiken wij de trailer als frietkar om de lekkerste, verse friet aan huis of op locatie te bereiden.

Hy Class friet

Vanuit een omgebouwde paardentrailer serveren wij de lekkerste verse friet. Van friet met een basic mayonaise tot een mayonaise met heerlijke Italiaanse truffel. Deze zijn op basis van Hellemans en wij voegen daar verse producten aan toe.

Daarnaast hebben wij ook onze special toppings. Hierbij wordt de friet overgoten met de lekkerste smaak combinaties. De Hy Amsterdam met Amsterdamse ossenworst, rode ui, parmezaanse kaas en huisgemaakte truffelmayonaise. Of misschien wel gebakken buikspek met rode uienchutney en mayonaise. Of probeer eens de special van de chef. Laat u verrassen en geniet!

Hy Class friet kan ook bij u binnen staan. Door ons speciale afzuigsysteem kunnen we op iedere locatie binnen staan. De baklucht gaat door een filter en blaast weer frisse lucht de ruimte in. Hoe fijn is dat!

Alles wordt ter plekke bereid en dat allemaal vanuit dat kleine keukentje, krijgt u al trek?

page-bottom
page-top

CONTACT

Benieuwd naar onze laatste evenementen, ontwikkelingen en alles wat met Appeltje Hy’tje te maken heeft?

Volg ons